MOL eCUP: Sparta ani Baník se do čtvrtfinále neprobojovaly

MOL eCUP: Sparta ani Baník se do čtvrtfinále neprobojovaly

V úterý večer se odehrála další část probíhajícího virtuálního poháru ve hře FIFA 20. Osmifinálové souboje přinesly podstatně dramatičtější bitvy než předchozí TOP32 fáze a o většině musel rozhodovat 3. zápas.

Osmifinále se stálo konečnou pro velké fotbalové značky. Sparta, jejíchž barvy hájil esportový hráč JamesBony. v malém pražském derby podlehla Bohemians 1905 a jejímu hráči M4TK0 poměrem 2:0. Ostravský Baník s gamerem Va6kem7 nezvládl rozhodující 3. zápas a ani on se tak do další části neprobojoval na úkor FC Nových Hodějovic.

Atraktivní duel slibovalo utkání mezi FK Teplice (Dalas94) a FK Pardubice (RIIJK), obě strany totiž reprezentovali velmi známý hráči české FIFA scény. Opravdu to byla bitva se vším všudy, kterou nakonec lépe zvládl RIIJK a FK Pardubice do čtvrtfinále. V MOL eCupu končí také poslední zástupce profesionálních fotbalistů. Opavský Matěj Helešic totiž nestačil Suchose95, který hraje za FC ZVVZ Milevsko.

To se odehraje už v pátek 10. 7. a nabídne opět našlapané zápasy. Mezi sebou se totiž utkají dva nejlepší fotbalové kluby Fortuna:Ligy a to SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň. Nenechte si ujít boje o postup do offline Superfinále v pátek od 19:00 na streamu, které rozhodnout o tom, který klub a hráč si odnese nějaké z atraktivních cen určené pro TOP 4.

Výsledky osmifinále:

FC Nové Hodějovice (Krtek88) – FC Baník Ostrava (Va6ek7) 2:1

FC ZVVZ Milevsko (Suchos95) – Slezský FC Opava (Matěj Helešic) 2:0

SK Dynamo České Budějovice (Slapi) - FK Neratovice-Byškovice (SG.CptKubajz) 0:2

FK Teplice (Dalas94) - FK Pardubice (RIIJK) 1:2

Bohemians 1905 (M4tk0) - AC Sparta Praha (JamesBony) 2:0

SK Sparta Úpice (sirisetsedm) - TJ Spartak Pilníkov (Patooo09) 1:2

FK Mutěnice (FCMARTIN) - Viktoria Plzeň (Drmi10) 1:2

FK Jablonec (Kucera) - SK Slavia Praha (Kobbycz) 1:2


RozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestník