Herní systém MOL eCUPU

Herní systém MOL eCUPU

​MOL eCup bude probíhat ve dvou fázích. V první fázi proběhnou čtyři online kvalifikace. Tyto kvalifikace jsou otevřeny pro širokou veřejnost. Do hlavní fáze (play off) postoupí z prvních tří kvalifikací čtyři nejlepší týmy, ze čtvrté kvalifikace pak tři. V této fázi se pak postupující utkají s týmy, které přímo nominovaly zapojené profesionální fotbalové kluby. Půjde buď o fotbalisty daných klubů nebo gamery ze své esport sekce anebo o gamery, kteří klub reprezentovaly v DATART e:LIZE.

MOL eCupu se bude hrát v módu klasických přáteláků, aby každý hráč ve virtuálním poháru měl vyrovnané podmínky. Všechna utkání v online kvalifikacích se odehrají play-off systémem single elimination ve formátu BO3, tedy na dvě vítězná utkání. Po postupu si hráč vybere reálný český fotbalový klub, jehož barvy bude v druhé fázi hájit.

Hlavní fáze (Playoff) bude probíhat ve stejném herním módu jako fáze první, tedy klasickými přáteláky se skutečnými týmy ve FIFA 20. V této fázi se budou utkávat kluby z F:L a FN:L s ostatními fotbalovými kluby z celé ČR, které vzejdou z výběru postupujících hráčů z online kvalifikací. Tyto kluby se mezi sebou utkají klasickým pohárovým pavoukem systémem single elimination, jehož podobu určí los.

O postupujících z TOP32 a z osmifinále bude rozhodovat formát BO3. Následné čtvrtfinále se změní na formát BO5 – tzn., že postupující bude muset vyhrát tři utkání, která mu zajistí postup do semifinále.

Semifinále a Finále se uskuteční v polovině července. Ta se odehrají také formou BO5, a rozhodnou o prvním klubu, který zvedne nad hlavu pohár pro vítěze prvního ročníku MOL eCupu.

Kromě toho se hráči se svými kluby mohou těšit na celkové prize money ve výši 60 000 Kč. To si mezi sebe rozdělí nejlepší tři týmy s tím, že pro vítězný tým je připraveno 40 000 Kč.

K tomu ještě nejlepší hráči obdrží odměny od partnerů projektu, jako jsou například televize s úhlopříčkou 55", víkendový pobyt v hotelu Don Giovani, auto na víkend, Playstation 4 Pro a mnoho dalších cen. Na vítěze navíc čeká unikátní výhoda v příštím výběrovém cyklu eRepre o pozici českého FIFA reprezentanta.

Tak svou šanci nepropásni a přihlaš se do kvalifikace už teď. Návod na to, jak se eCupu zúčastnit najdeš zde.


RozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestník