MOL eCUP: Favorité zvládli první kolo, postupuje Sparta, Plzeň i Pardubice

MOL eCUP: Favorité zvládli první kolo, postupuje Sparta, Plzeň i Pardubice

První kolo hlavní fáze MOL eCupu, obdoby fotbalového poháru, dospělo ke svému konci. Na virtuální pažity nastoupilo 32 hráčů reprezentujících barvy fotbalových klubů ze všech koutů republiky.

Nechybí samozřejmě prvoligové ani druholigové celky a jména jako AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň nebo SK Slavia Praha. Naplno do soutěže vstoupily také druholigové kluby. Za zmínku stojí například FK Pardubice, za které ve virtuálním poháru nastupuje zvučné jméno na domácí FIFA scéně, konkrétně Štěpán "RIIJK" Sobocki.

Raduje se Sparta, Plzeň, Slavia i Pardubice

S první výzvou v rámci MOL eCupu si dle očekávání poradili všichni favorité. Ve dvou zápasech dokázal sérii uzavřít T9Laky z plzeňské Viktorie. Obě pražská "S" sice využili maximální počet zápasů BO3 série, postup si ale utéct nenechaly. Radovat se mohli také fanoušci Pardubic, které za úspěchem vede ostřílený RIIJK. O něco méně se v konkurenci FIFA profíků dařilo skutečným fotbalistům. Daleko od úspěchu nebyl Vít Beneš z Olomouce, cestu do osmifinále mu ale nakonec překazil Patooo9, reprezentant TJ Spartak Pilníkov.

Osmifinále živě na twitch.tv už v úterý

Osmifinále a s ním i 16 nejlepších domácích hráčů FIFA 20 můžete sledovat taktéž na oficiálním twitch kanále soutěže. Vysílání vybraných zápasů odstartuje v úterý 7.7. v 18:00. Stejně jako v prvním kole, tak i tentokrát se komentáře zhostí Jan "Emerickson" Krupička.


RozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestník