Všichni jsme stoprocentně připravení, ujistil sparťanský kapitán Krejčí

Všichni jsme stoprocentně připravení, ujistil sparťanský kapitán Krejčí

Sparťanští fotbalisté mohou získat double. Titul ve FORTUNA:LIZE získali o víkendu, ve středu večer se ve finále proti Viktorii Plzeň utkají o triumf v MOL Cupu. Podle kapitána Ladislava Krejčího jsou na důležitý zápas připravení.

"Do finále máme velkou motivaci. Nejen proto, že hraju ve Spartě třetí finále a dvě předchozí jsem prohrál. Je tady víc takových kluků. O statistice víme, všichni chceme pohár získat, abychom byli ziskem double zapsáni do historie Sparty. Že jsme to byli zrovna my a byli jsme toho součástí," řekl sparťanský obránce Ladislav Krejčí den před zápasem.

"Také dvě prohraná finále bereme jako motivaci, nechcete už tyto momenty opakovat. Za mě je ale důležité si zažít úspěchy i neúspěchy. Pak to dokážete použít v dalších momentech."

Sparta o víkendu prožila mistrovské oslavy, ale rychle se vrátila k tréninku. V úterý ještě tým trénoval v Praze, než se přesunul do Plzně.

"Všichni jsme stoprocentně připravení, nejenom já. Oslava byla v den úspěchu, moc jsme si to užili. Jsem rád, že u toho byli všichni a odnesli si neuvěřitelné zážitky do konce života. Pro to fotbal hrajeme. Od druhého dne už jsme dělali všechno, abychom byli připravení na pondělní a úterní trénink. Všichni jsou motivovaní ovládnout další trofej."

V jarním vzájemném zápase v lize prohrála Sparta v Plzni 0:4. To opakovat nechce: "Ukázali jsme si momenty, co nám tady nevycházelo, co nám chybělo. Tehdy jsme ale byli v jiném rozpoložení než teď."