Informace pro fanoušky Plzně a Sparty k distribuci vstupenek na finále MOL Cupu

Informace pro fanoušky Plzně a Sparty k distribuci vstupenek na finále MOL Cupu

FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha zveřejnily klíč k distribuci vstupenek pro své fanoušky na letošní finále MOL Cupu, domácí pohárové soutěže, které se uskuteční ve středu 22. května od 18:00 v Plzni.

Oba finalisté předprodej řídí po vlastní linii a sami tak určí, jakým způsobem distribuují 3335 vstupenek, které jim před finálovým duelem rovným dílem náleží. Oba kluby tak mají k dispozici 6670 vstupenek.

Vstupenky na finálové utkání jsou k dispozici ve dvou cenových kategoriích 990 a 690 korun.

Informace o distribuce vstupenek pro fanoušky FC Viktoria Plzeň naleznete ZDE a pro fanoušky AC Sparta Praha ZDE.

Fanoušci FC Viktoria Plzeň mají k dispozici vstupenky na celou severní tribunu a část protilehlé tribuny, fanoušci AC Sparta Praha pak na celou jižní tribunu a část protilehlé. Fanoušci obou klubů tak mají vyhrazeny sektory za oběma brankami a na protilehlé tribuně.

Hlavní tribuna je vyhrazena pro protokol FAČR a její partnery, což vyplývá také ze smluvních závazků vztahujících se na pořádání finálového utkání. Volný prodej vstupenek do těchto sektorů tedy probíhat nebude.

Každý klub má k dispozici také 6 míst vyhrazených pro vozíčkáře se vstupenkou v ceně 190 korun s doprovodem zdarma.

Důrazně doporučujeme nepořizovat vstupenky na finálové utkání MOL Cupu mimo oficiální distribuční kanály. Kupující se zakoupením přes prostředníka či překupníka vystavuje riziku neplatné/falešné vstupenky.