29. finále se odehraje před vyprodaným stadionem!

29. finále se odehraje před vyprodaným stadionem!

Ve středu 4. května nás čeká vyvrcholení domácího poháru, které se odehraje před zraky diváků na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty. Finálový zápas začne v 19 hodin a vysílat jej bude ČT Sport.

Slovácko si zahrálo finále dvakrát, avšak ani jednou nedosáhlo na zisk trofeje. Letenští mají s touto soutěží větší zkušenost, jelikož z jedenácti utkání se radovali celkem sedmkrát. V aktuálním ligovém ročníku se oba celky vzájemně nešetřily - v podzimním duelu zvítězili svěřenci Martina Svědíka doma vysoko 4:0, naopak venku ochutnali pachuť porážky, když Sparta dokráčela k výhře 3:1. Ačkoli v lize mají jejich souboje bohatou historii, paradoxem je, že v poháru půjde o vůbec první vzájemné měření sil. I proto se očekává velice napínavý souboj do poslední minuty!

Velkou oporou budou samozřejmě i fanoušci, kteří nebudou na tomto zápase chybět! Vstupenky, které byly v předprodeji od 12 hodin, se prodaly během pár minut. Poslední lístky z nevyzvednutých rezervací se objeví v prodeji 29. dubna ve 12 hodin na webu www.vstupenkyfotbal.cz.