Na Julisce se radovalo Dynamo, Varnsdorf vyřadil Zbrojovku

Na Julisce se radovalo Dynamo, Varnsdorf vyřadil Zbrojovku

Ve středu 6. 10. se hrály dva zápasy 3. kola poháru. Obě utkání začala v 15:30 hodin, čas konečných hvizdů se nicméně výrazně lišil.

Otočka na Julisce

Na domácí půdě se představila druholigová Dukla, která šla do zápasu s ligovými Českými Budějovicemi v nepříliš dobrém rozpoložení. V prvním poločase se ale trefil Buchvaldek, a dal tak domácím naději v postup. Dynamo nicméně během druhé půle zabralo a třemi brankami během půl hodiny rozhodlo o svém postupu. Nejdříve se v 61. minutě trefil Brandner, na něj navázal z penalty Čolič a ve třetí minutě nastavení se prosadil také Mick van Buren. Z Julisky si tak budějovičtí odvezli po 90 minutách postup do pohárového osmifinále.

Drama ve Varnsdorfu

V druhém středečním utkání se utkaly týmy Varndorfu a Brna. Na Městském stadionu v Kotlině se po čtyřech trefách v základní hrací době došlo až do prodloužení. V něm padly hned dvě branky, ale radovali se pouze domácí, když 97. minutě skóroval Kocourek a o osm minut později přidal pojistku Schön. Zbrojovka se na odpověď nezmohla a v poháru tak pokračují Severočeši.

Kompletní výsledky 3. kola najdete zde.