Semifinále MOL Cupu živě na ČT sport

Semifinále MOL Cupu živě na ČT sport

Obě semifinálové utkání domácí pohárové soutěže bude možné sledovat v přímém přenosu ČT sport. Mezi nejlepší čtyři týmy aktuálního ročníku MOL Cupu se dostaly Olomouc, Liberec, Sparta a Plzeň. Hrát se bude ve středu 17. června, finále je na programu 1. července.

Fotbalová asociace České republiky, která je řídícím orgánem MOL Cupu, stanovila tyto termíny poté, co Ligová fotbalová asociace v úterý 12. května rozhodla o opětovném rozehrání obou domácích profesionálních soutěží (FORTUNA:LIGA a FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA) počínaje 23. květnem.

Jako první se bude hrát semifinále na Andrově stadionu v Olomouci, kde domácí Sigma přivítá Slovan Liberec od 17:15. O tři hodiny později, tedy ve 20:15, začne na pražské Letné utkání mezi Spartou a Viktorií Plzeň.

Termínové listiny MOL Cupu i obou zmíněných soutěží doznaly změn kvůli pandemii koronaviru, kvůli níž musely být odloženy či zrušeny veškeré sportovní akce v České republice i zahraničí.

Dále platí skutečnost, že finálový duel MOL Cupu se uskuteční na hřišti týmu, který je k hracímu dni semifinále (17. červnu) na horším umístění v nejvyšší soutěži.