Slavia zahájí cestu za obhajobou doma s Vyšehradem

Slavia zahájí cestu za obhajobou doma s Vyšehradem

Aktualizováno - Obhájce trofeje, pražská Slavia, již zná soupeře pro třetí kolo MOL Cupu. Sešívaní zahájí cestu za obhajobou na domácí půdě proti druholigovému Vyšehradu. Sparta vyzve před kamerami ČT Sport jihlavskou Vysočinu, která deklasovala Hostouň a Plzeň se představí v Hlučíně.

Do 3. kola poháru už zasáhne i pět celků, které se v létě představily v kvalifikaci evropských pohárů. Vedle Slavie, Plzně a Sparty to jsou Jablonec, který přivítá druholigové Brno, a Mladá Boleslav, která bude hostit rovněž druholigovou Chrudim. Finalista minulého pohárového ročníku Ostrava si zahraje s Hradcem Králové, který otočil duel 2. kola na Admiře.

Slavii, která vyhrála poslední dva ročníky MOL Cupu, los opět přál. Červenobílí se totiž už pojedenácté z posledních 14 zápasů poháru představí doma, venku za tu dobu hráli jen v Jihlavě a dvě finále na neutrální půdě. Druholigový nováček má v kádru několik hráčů, kteří působili ve Slavii.

Ve 3. kole se představí 15 z 16 prvoligových týmů. Jediným dosud vyřazeným celkem z nejvyšší soutěže je Příbram, která v 2. kole vypadla s třetiligovým Chlumcem nad Cidlinou. Ten nyní přivítá dalšího ligového soupeře Bohemians Praha 1905. 

Úředním hracím termínem 3. kola je středa 25. září.

Los všech dosud známých dvojic 3. kola najdete zde.