1. kolo MOL Cupu: Ústí nadělilo Brandýsu desítku

1. kolo MOL Cupu: Ústí nadělilo Brandýsu desítku

Další zápasy prvního kola MOL Cupu jsou minulostí. Úterní program, do kterého se zapojila i dvojice druholigových týmů, žádné překvapení nepřinesl, když ve všech čtyřech duelech uspěli favorizovaní hosté.

Největší ránu utrpěl tým divizního Brandýsa nad Labem, který narazil na druholigové Ústí nad Labem a z nerovného střetnutí si odnesl dvouciferný příděl. Severočeši, kterým se v domácí ligové soutěži příliš nedaří, když v úvodních čtyřech duelech zvítězili jen jednou, si tentokrát spravili chuť a soupeře zdolali jasně 10:0. Svůj gólový účet přitom rozvrhli rovnoměrně do obou poločasů. Po dvou brankách zaznamenala trojice hráčů - trefili se Youba Drame, Fortune Bassey a Lukáš Matějka.

Dařilo  se také druhému týmu z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, Chrudimi, která si poradila s pražským Meteorem 3:1. Postup mohou po výhře 3:0 v Březové slavit také fotbalisté Mariánských Lázní.

Nejtěžší práci mají za sebou třetiligové Štěchovice, které otočily nepříznivý výsledek v utkání s Kladnem až ve druhém poločase. Dvěma góly se o to postaral útočník Lukáš Batka.

Výsledky 1. kola najdete zde.

FOTO: fkusti.cz