Jak se do MOL eCupu zapojit?

Jak se do MOL eCupu zapojit?

​MOL eCup tě oslovil a chceš zabojovat o titul prvního šampiona a 60 000 Kč a další ceny? Stačí splnit dvě základní podmínky - jsi občan České republiky a je ti 15 a více let? Pak ti nic nebrání k tomu, abys ses do soutěže zapojil. Kromě toho samozřejmě musíš vlastnit konzoli PS4, hru FIFA 20 a aktivní členství PS+, které ti umožní hrát online.

1. Přihlaš se do kvalifikace

V sekci Kvalifikace najdeš karty 4 online turnajů, ve kterých můžeš ukázat, že jsi nejlepší. Pro přihlášení do turnaje je potřeba registrace na herní platformě našeho partnera Grunex.com, na které se turnaje odehrají. Pokud už ses v minulosti registroval, stačí se přihlásit a zaregistrovat se do daného online turnaje.

2. Nezapomeň na Check-in

Dvě hodiny před samotnou online kvalifikací se otevře možnost Check-in, kterou musíš nejpozději 10 minut před startem turnaje potvrdit. Tím nám dáš na vědomí, že jsi připraven se turnaje zúčastnit, a zařadíme tě tak do pavouka. Jeho los je čistě náhodný.

3. Ukaž, že jsi nejlepší

Ať už ti los přiřadí jakéhokoliv soupeře, tvůj úkol je jasný - musíš ho porazit. Hraje se systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy.

V kartě „Turnaje“ najdeš praktický návod k tomu, jak se spojíš se svým protihráčem, včetně dalších instrukcí k zahájení zápasů a výběru týmů. Teď už je jen na tobě, abys ukázal, že si zasloužíš postoupit do Hlavní fáze MOL eCupu.

4. Nevyšlo to? Zkus to znovu!

Pokud se ti nepodařilo postoupit hned na první pokus, nezoufej. Můžeš zkusit i další online kvalifikace! Pokud se ti ale už jednou podaří postoupit, nemůžeš se znovu zapojit do dalších online kvalifikací – mohl bys tak ovlivnit jejich průběh a být ze soutěže vyloučen.

5. Postoupil jsi?

Gratulujeme! Ukázal jsi, že patříš mezi ty nejlepší hráče české FIFA scény. Postupuješ tak do Hlavní fáze, kde se můžeš utkat jak s reálnými fotbalisty profesionálních českých klubů, tak jejími esport hráči? Ať už ti los přiřadí kohokoliv, musíš jej porazit, aby sis mohl dokráčet pro parádní ceny.

6. Postup se nezdařil? Sleduj projekt i dál!

Nevadí, určitě v blízké budoucnosti připravíme další pokračování MOL eCupu!

Ty nejlepší zápasy Hlavní fáze budeme vysílat na našich kanálech na streamu, tak si určitě nenechej ujít ty nejzajímavější souboje české FIFA scény!


RozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestníkRozcestník