Druhé kolo jde do finiše, Zlín pojede do Třebíče

Druhé kolo jde do finiše, Zlín pojede do Třebíče

MOL Cup už vyhlíží třetí kolo, ale ještě je potřeba najít jeho poslední čtyři účastníky. Ve třech úterních zápasech se představí i jeden zástupce nejvyšší soutěže a třetí kolo vyvrcholí středečním souboje Záp a Sokolova.

Podobně jako v předešlé sezoně i letos došlo ve druhém kole k několika překvapením. Litoměřicko si doma poradilo s prvoligovou Příbramí a do dalšího kola nepostoupily ani Teplice, které překvapivě padly na hřišti Králova Dvora.

Všechny ostatní účastníci z ePojisteni.cz ligy roli favorita splnili, přesto došlo na další překvapení. Žižkov totiž padl v Tachově, naopak Varnsdorf inkasoval tři góly v Písku a Chrudim vyřadila Vítkovice. Nečekanou porážku si připsalo také Znojmo, které prohrálo v Hulíně.

Středeční program zahájí souboj Břeclavi s Ostravou a o půl hodiny později začne duel Benešova a Ústí nad Labem. Ve stejný čas zazní úvodní hvizd v Třebíči, kam zavítá Zlín, povzbuzený nečekanou výhrou na hřišti Plzně.

Třebíč by ovšem mohla využít únavy soupeře a obstarat další překvapení. O posledním účastníkovi třetího kola se pak rozhodne na půdě Záp, kde bude hrát Sokolov.


FOTO: ČTK