Příbram v poháru končí, nestačila na třetiligové Litoměřicko

Příbram v poháru končí, nestačila na třetiligové Litoměřicko

Hráči Příbrami jsou po Teplicích dalším prvoligistou, který se loučí s českým pohárem. Na hřišti nováčka ČFL z Litoměřic podlehli 1:3. O osudu utkání bylo rozhodnuto už po první půli, kterou domácí ovládli jasně 3:0.

Příbram šla do zápasu s vědomím, že ve třeh kolech aktuální ligové sezony ještě nevstřelila žádný gól a s nula body na kontě okupuje poslední místo tabulky. V poháru si tak chtěl spravit chuť, místo toho ale přišel další propadák.

Mezi tyčemi dostal tentokrát důvěru brankář Boháč, který lovil míč ze sítě už po osmi minutách hry. Hlavou ho překonal domácí kanonýr Kacafírek, který o několik minut pzději proměnil i pokutový kop. Poločas příbramské hrůzy pak korunoval těsně před přestávkou Faust. Za hosty snížil po přestávce z pokutového kopu střídající Rezek.

Dosud postoupilo sedm ligových celků. Dalších šest týmů do soutěže vstoupí až ve 3. kole. Ve 2. kole se ještě představí Zlín v Třebíči.

Litoměřicko - 1. FK Příbram 3:1 (3:0)
Branky: 8. a 23. z pen. Kacafírek, 41. Faust - 48. Rezek z pen.

Sestava Příbrami: Boháč - Mareš (46. Majtán), Jiránek, Kvída, Divíšek - Tregler, Trapp - Pilík (46. Ferrara), Moravec (25. Rezek), Pecháček - Mahmutovič. Trenér: Pulpit.


FOTO: ČTK