MOL Cup pokračuje druhým kolem i s prvoligisty

MOL Cup pokračuje druhým kolem i s prvoligisty

Český pohár už má za sebou úvodní předkola i první kolo a po krátké odmlce čeká všechny postupující účastníky druhé kolo. Do něj už zasáhne jedenáct prvoligových celků, které doplní 43 postupujících z předchozích kol. Dočkají se fanoušci překvapení?

Na rozdíl od předchozích předkol se zápasy druhého kola odehrají v různých termínech. Pomyslnou předehrávkou bude souboj Nového Jičína s prvoligovou Karvinou, který se odehraje už v úterý 9. srpna od 17 hodin na hřišti prvního celku.

Výrazná část zápasů se však odehraje o den později, ale některé duely se dohrají o týden i čtrnáct dní později. Kromě Karviné najdete mezi čerstvými účastníky také dalších deset prvoligových celků s výjimkou Plzně, Sparty, Liberce, Mladé Boleslavi a Slavie, kteří zasáhnou až do dalšího kola.

Pro postupující z předchozích kol tedy konkurence stoupá, ale v minulém roce už se potvrdilo, že role favorita utkání nevyhrává. Ve stejné fázi soutěže totiž skončila Ostrava, která před rokem prohrála 3:4 na hřišti Rýmařova a nebyla jediným prvoligistou, pro kterého skončil MOL Cup hned v úvodním kole.

PŘEHLED VŠECH ZÁPASŮ 2. KOLA NAJDETE ZDE

Slavičín tehdy vyřadil po vítězství 2:0 Slovácko a i letos pomýšlí na další senzaci. V cestě mu bude tentokrát stát Zbrojovka, zatímco Hradec Králové zavítá na hřiště Admiry a Jablonec pojede do Domažlic. V Klatovech se mohou pro změnu těšit na Jihlavu, Králův Dvůr pohostí Teplice.

Pražská Dukla pocestuje do Převýšova, Bohemians naopak do Štěchovic. Slovácko se pokusí napravit loňský nezdar v Uničově, Litoměřicko se pokusí zaskočit Příbram, naopak Zlín zavítá k atraktivnímu souboji na hřiště Třebíče. Na programu jsou ale další zajímavé souboje druholigových celků či týmů z třetích lig.

Naplní papíroví favoritové předpoklady, nebo se dočkáme dalšího překvapení?


FOTO: