V Opavě čekám bouřlivé prostředí, hodnotil los sparťanský manažer Sivok

V Opavě čekám bouřlivé prostředí, hodnotil los sparťanský manažer Sivok

Poté, co Sparta vyřadila v pohárovém derby Slavii, střetne se v semifinále MOL Cupu se Slezským FC Opava. Oficiální termín zápasu je středa 3. dubna.

Páteční los rozhodl o tom, že Sparta si ani semifinále nezahraje doma na Letné. Pražský celek pojede do Opavy.

,,Chtěli jsme hrát doma, to se nám opět nepodařilo, cestujeme do Opavy, kde bude bouřlivé prostředí. Samozřejmě je to druholigový tým, takže to svádí k podcenění, ale my do toho utkání půjdeme koncentrovaní na sto procent a doufám, že to zvládneme," okomentoval los manažer A týmu Tomáš Sivok.

Spartě tedy do už tak nabitého programu přibyde další výjezd. Už 14. března se svěřenci trenéra Briana Priskeho představí na slavném Anfieldu v odvetě osmifinále Evropské ligy s Liverpoolem.

A z Anfieldu hurá do Opavy! Místní Městský stadion má kapacitu lehce přes sedm a půl tisíce diváků a očekává se, že bude vyprodáno.

,,Ten program je hodně náročný a uvidíme, v jakém stavu budeme za měsíc, jaká bude forma, ale věřím tomu, že to zvládneme, i kdybychom tu formu takovou neměli. V Opavě bylo vždycky krásné prostředí, já jsem tam hrál několik zápasů, takže vím, že tam bude plno a bouřlivá atmosféra. Těším se tam," dodal bývalý český reprezentant Sivok.