1. kolo MOL Cupu: Gólové hody druholigových

1. kolo MOL Cupu: Gólové hody druholigových

Na středu 14. 8. připadla většina utkání 1. kola MOL Cupu. Vysoké příděly v nich nadělovaly především kluby z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Nejvyššího vítězství o devět branek se dočkala Jihlava, sedm gólů vstřelil Třinec i Dukla.

Vysokého vítězství se mohla dočkat také brněnská Zbrojovka, která měla v televizním utkání proti 1. HFK Olomouc mnoho šancí. Nakonec však dokázala využít jen tři, což ji i tak k postupu stačilo. Poklidná vítězství se stejným výsledkem byla k videní také v zápasech Hradce, Sokolova a Varnsdorfu, který ve Velkých Hamrech přidal ještě o jeden gól navíc.

Největší potíže s postupem do dalšího kola měly Vítkovice. Na hřišti Slavie Kroměříž prohrávaly od první minuty, ale ještě do konce prvního poločasu dokázaly srovnat. Chvíli po přestávce už to vypadalo, že druhý gól zlomí utkání na stranu favorita, ale Kroměříž dokázala v poslední minutě srovnat. Po bezbrankovém prodloužení určily postupujícího až pokutové kopy, ve kterých byli štastnější Vítkovice.

Největší radost domácím fanouškům udělali fotbalisté FK Přepeře, kteří na domácí půdě porazili TJ Dvůr Králové nad Labem. Soutěž naopak skončila pro 1. SC Znojmo nebo v předkole devítígólový Slavičín.

Kompletní výsledky 1. kola naleznete zde.

FOTO: fchk.cz